Forumul Democrat al Germanilor din Romania NU va SUSTINE PNL din cauza lui KLAUS IOHANNIS

Presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), PAUL PORR, a anuntat ca formatiunea nu va SUSTINE sub nicio forma  PNL-ul la alegerile europarlamentare, din cauza prezentei lui KLAUS IOHANNIS in randurile liberalilor

Intrebat daca majoritatea membrilor FDGR vor vota cu candidatii PNL-ului, tinand cont ca in acest partid a plecat KLAUS IOHANNIS, Paul Porr a raspuns: “Nu. Nu cred. Sigur ca pentru unii acesta este un argument, dar nu pentru toti etnicii germani neaparat”, informeaza stiripesurse.ro.

Citeste si: Crin Antonescu anunta ca Iohannis va deveni premier dupa prezidentiale 

PAUL PORR a anuntat marti, ca aceasta formatiune nu are niciun candidat propriu la europarlamentare si nu sprijina niciun partid si niciun candidat independent la acest scrutin. Recomandarea FDGR este ca sasii din Romania sa mearga la vot si sa voteze cu orice candidat vor ei, numai sa nu fie de la un partid antieuropean, noteaza sursa citata.

‘Vineri am avut sedinta (…) in care am hotarat in unanimitate ca Forumul sa nu sprijine niciun partid anume. Singura indicatie pe care o dam alegatorilor nostri, adica membrilor si simpatizantilor, este sa mearga la vot (…) sa voteze partidul sau candidatul pe care cred ei de cuviinta, cu conditia sa nu fie un partid sau un candidat antieuropean’, a explicat PAUL PORR.

Sursa foto: jurnalul.ro