FORUMUL ECONOMIC LIBERAL va avea loc, miercuri, la PALATUL PARLAMENTULUI

Forumul Economic Liberal va avea loc pe data de 23 noiembrie 2016, la Palatul Parlamentului-Sala Grupului PNL, incepand cu ora 18:00.

Forumul se adreseaza mediului de afaceri si raspunde nevoilor identificate in comunitatea de business.  Prin intermediul speakerilor vom atinge o serie de subiecte privind imbunatatirea cadrului legislativ, tendintele economice in contextul actual, relatia mediului de afaceri cu administratia financiara.

Eugen NICOLAESCU, Florin CITU, Hildegard BRANDL, Marius VINTILA, Bogdan COSTACHE, Mihnea-Claudiu DRUMEA vor prezenta viziunea PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL asupra dimensiunii economice in Romania.

Participarea este gratuita si se face pe baza comunicarii seriei si numarului de buletin impreuna cu numarul masinii (daca este cazul) la numarul de telefon +40 31 417 9460, +40 0785 073 498 sau pe adresa de email sector5@pnl.ro, in limita locurilor disponibile.

Accesul in Palatul Parlamentului se realizeaza incepand cu ora 17:00 pe la intrarea S2, de la Camera Deputatilor in baza actului de identitate.

Data limita pentru inscriere: 21 noiembrie 2016.

Sursa foto: pnl