Fost consilier prezidential: PSD va FRAUDA BACALAUREATUL din acest an. FOTO

SEBASTIAN LAZAROIU, fost consilier prezindential, a lansat o acuzatie extrem de GRAVA la adresa social democratilor, fostul oficial de la Cotroceni sustinand ca acestia pregatesc FRAUDAREA BACALAUREATULUI din acest an.

LAZAROIU sustine ca se pregateste o noua FRAUDA cu ANVERGURA nationala gratie unei cresteria artificiale a RATEI de PROMOVARE a BACALAREATULUI. 

Citeste si: Frauda la BAC: DNA urmareste penal 96 de profesori, absolventi si parinti pentru fraudarea BAC-ului din 2012 

“Se pregateste o noua FRAUDA de anvergura nationala: cresterea RATEI de PROMOVARE la BACALAUREATUL de anul acesta. Comisii de corectare au primit ordin sa UMFLE usor notele elevilor, in asa fel incat fie cat mai putin picati. Se pare ca ordinul a venit prin reteaua PSD. Eu am niste informatii in sensul asta.”, anunta SEBASTIAN LAZAROIU, fost consilier prezidential pe contul personal de facebook.

“Nu ma surprinde. Ii stiu cum gandesc. Sunt ALEGERI PREZIDENTIALE: parintii multumiti, profesorii multumiti, noii votanti multumiti si ei. De fapt, tot sistemul sacrificat. O sa vedem in RATA de PROMOVARE daca e adevarat sau nu. Orice crestere suspecta fata de anul trecut va confirma informatia. Mi-as dori sa nu fie asa”, comenteaza chiar LAZAROIU aceasta ipoteza.

Sursa foto: facebook.com