Fost ofiter MAPN ucis in bataie, CRIMINALUL se afla inca in LIBERTATE

Un fost OFITER MAPN a murit la o saptamana dupa ce a fost BATUT cu bestialitate. Criminalul nu a fost inca prins, iar vaduva cere dreptate in cazul sotului sau.

Fostul OFITER MAPN Costel Cucuta A DECEDAT la Spitalul Judetean de Urgenta “Sf. Pantelimon” Focsani, dupa o saptamana de agonie. DECESUL sau a survenit la orele 5.30, in urma unui stop cardio-respirator, scrie realitatea.net, care citeaza ziaruldevrancea.ro.

Citeste si: UN BRITANIC A LUAT UN TAXI DIN BRASOV. CE S-A INTAMPLAT DUPA CE A AFLAT CA A FOST PACALIT!

Barbatul a fost operat de medici si supravegheat la Terapie intensiva, din pacate insa a pierdut lupta cu viata. Culmea este ca nici pana la aceasta ora anchetatorii nu stiu cine l-a BATUT pe Cucuta.

Indicat de sotia victimei ca fiind unul din cei patru agresori, consilierul local PP-DD Chivu Nastase a fost audiat, ieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea ca martor.

“Clientul meu a fost citat si audiat in acest dosar in calitate de martor”, a declarat avocatul Doru Constantinescu, aparatorul ales al lui Nastase.

Dosarul a ajuns la Parchetul judetean abia dupa DECESUL victimei, in aceasta perioada fiind in lucru la postul de politie din Urechesti.

Citeste si: SAPTE BODYGUARZI, RETINUTI IN DOSARUL DE TENTATIVA DE OMOR DESCHIS DUPA BATAIA DE LA HANUL DRUMETULUI

“In prezent se fac cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de MOARTE. In acest moment nu avem toate elementele necesare pentru continuarea anchetei, ne aflam in asteptarea concluziilor preliminare ale medicului legist, pentru a vedea daca exista o legatura de cauzalitate intre MOARTEA victimei si BATAIA reclamata de familia victimei”, a declarat procurorul Liviu Oprisan, cel care se ocupa de caz.

Sursa foto: realitatea.net