FOST OFITER SRI: TRAIAN BASESCU este FILAT la ordinul lui FLORIAN COLDEA

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU s-a intalnit marti, in Parcul Herastrau, cu fostul ofiter SRI ADRIAN RADU, discutia fiind imortalizata de fotografii de la Can Can. Conform sursei citate, intalnirea dintre BASESCU si RADU a durat numai trei minute, iar fostul SRI-ist avea la el o mapa cu documente.

La distanta de 24 de ore dupa ce intalnirea dintre TRAIAN BASESCU si ADRIAN RADU a fost prezentata de mass media, fostul ofiter al SRI a facut o DECLARATIE EXPLOZIVA, prin care ii avertizeaza pe “basisti” ca fostul presedinte e tinta binomului SRI-DNA. ADRIAN RADU nu il uita nici pe actualul presedinte KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: INCENDIAR CINE A ORCHESTRAT EXECUTIA MEDIATICA A LUI TRAIAN BASESCU 

“M-am intalnit cu fostul presedinte al Romaniei… De fapt… singurul presedinte adevarat! Din nefericire, acest om care a luptat 10 ani de mandat pentru Romania a avut filaj de la SRI… via Coldea! Nu mica a fost mirarea cand… la ora 23.30… “pensatul” de la Realitatea a dat pe post o “inregistrare”!!!! cu intalnirea de azi cu domnul Traian Basescu, din parcul Herastrau. Titlurile vuiau pe… banda,… un “repudiat” al SRI, intalnire de taina cu Traian Basescu in Herastrau! Idioti! Repudiat? Da! Poate ca din cauza mea au fost arestati toti sefii mei… Paltanea de la Prahova.., general Soare Ovidiu, seful Inspectoratului pentru Apararea Constitutiei etc. Poate de aia sunt repudiat pentru pensat! Culmea… l-am sunat pe pensat cand am observat asemenea bazaconii… si i-am transmis si mesaj, dar deontologia lui profesionala a lasat de dorit!

CITESTE SI: SCENARIU SOC CUM HRANESTE DNA CAMPANIA ANTI-BASESCU

Probabil pentru ca in mesaj ii spuneam sa spuna adevarul si ca… atentie natiune! campania electorala a lui Iohannis a fost sponsorizata de omul de casa a lui Nastase… domnul Anastasescu Mihai din Campina! Soc! Deduceti de ce a amutit pensatul… dupa ce 10 mininute a dat imagini iregistrate cu mine si Traian Basescu de la intalnirea din Herastrau! Bomba e alta! Traian Basescu este filat prin ordinul lui Coldea si ca sa aiba acoperire cica aparenta legala ce face prin procuroarea de la DNA care recent l-a chemat la interogatoriu pe Ohanesian… Vor sa ii insceneze ceva lui Traian Basescu! Atentie basisti!”, a scris fostul ofiter SRI ADRIAN RADU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: cancan.ro si facebook.com