Fost prezentator de stiri, posesor in prezent al unui salariu de 50.000 de dolari. Vezi cine e!

Razvan Spiridon, fostul prezentator al stirilor sportive de la Pro Tv detine un salariu fabulos, in valoare de 50.000 de dolari pe luna. Sotul Andreei Liptak, si ea fosta prezentatoare de stiri la Pro Tv, s-a lasat de televiziune si-a pornit pe calea afacerilor, unde succesul nu l-a ocolit. 

Razvan Spiridon face parte de cativa ani dintr-un sistem piramidal american, bazat pe vanzarea de cosmetice si suplimente nutritive si pe convingerea clientilor sa intre in afacere printr-o investitie initiala de 1.000 de euro.

Spiridon a fost “distribuitor”, “sponsor”, dupa care a avansat la “Executive Blue Diamond”, ceea ce inseamna ca a adus in sistem peste 1 milion de dolari. Conform wowbiz.ro, salariul unui “Diamond”, asa cum e Spiridon, este de 50.000 de dolari pe luna, lucru mentionat si de sotia sa, Andreea Liptak. 

Razvan Spiridon a jucat volei de performanta si provine dintr-o familie de sportivi de nivel european.  In 1992 a debutat in presa, facand parte din prima echipă de jurnalisti formata de Mediapro si a lucrat la ProTV pana in 2002, unde a fost comentator sportiv si prezentator al stirilor sportive. Ulterior a lucrat la B1TV, Telesport si Prima TV. Din 2004 pana in 2012 a fost redactor sef al revistei Men’s Health.

 

Sursa foto http://www.prosport.ro/