Fost sef in CNADNR si asociat al ministrului ROVANA PLUMB, cercetat de procurorii DNA

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat luni ca a sesizat Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cu privire la infractiunea de CONFLICT de INTERESE si infractiuni asimilate INFRACTIUNILOR de CORUPTIE comise de THEODOR RAZVAN EMIL TEODORESCU, fost sef al Directiei de Achizitii Finantare de la Buget din cadrul CNADNR in perioada 8 aprilie- 21 octombrie 2013, scrie Flux24.

Potrivit ANI, THEODOR RAZVAN EMIL TEODORESCU a atribuit contracte pentru lucrari de marcaje rutiere pe autostrazi si drumuri nationale in valoare de peste 7,5 milioane de euro asocierii dintre Anduna Servimob SRL si Teo Trans Consulting SRL, ambele din Bucuresti, in conditiile in care ultima este patronata de nimeni altii decat fratele sau, ADRIAN MUGUREL FLORESCU, si mama lor, VALENTINA TEODORESCU.

CITESTE SI: INCENDIAR: Fratele lui SEBASTIAN GHITA a dat un TUN de MILIOANE in cardasie cu MAI 

Surpriza o descopera Replica de Constanta: “Coincidenta sau nu, cealalta firma din asocierea penala reclamata de ANI la DNA, Anduna Servimob SRL, a fost unul din subcontractantii traditionali ai Plastidrum, firma despre care aminteam mai sus ca era condusa de fratele sefului din CNADNR. 

Anduna Servimob SRL este detinuta de Radu Bonciu si Florin Marius Dragut, acesta fiind si persoana care conduce propriu zis firma. 

Astfel, seful firmei ce va fi anchetata de DNA pentru ca a primit prin coruptie contracte publice de la CNADNR detine, prin Eurostar Construct SRL, 50% din Mega Construct Grup SRL, restul de 50% apartinand firmei Prime Time Construct SRL, unde ii gasim ca patroni pe ANDREI PLUMB si DAN PLUMB. 

CITESTE SI: LOVITURA de ULTIMA ORA in PSD! PRIETENUL LUI VICTOR PONTA NU A FOST IERTAT DE ION ILIESCU 

Adica fiu si sotul ROVANEI PLUMB, actualul ministru PSD al Muncii si fost al Mediului. Si pentru ca tabloul sa fie complet, trebuie spus ca Marius Florin Dragut este sotul Ninei Dragut, fosta purtatoare de cuvant si protejata lui ADRIEAN VIDEANU, fostul important lider PDL, ministru si primar al Capitalei.”

Sursa foto: realitatea.net