Fosta AMANTA a edilului de IASI, ADINA SAMSON, A DEMISIONAT de la PRIMARIE

Fosta amanta a primarului GHEORGHE NICHITA, ADINA SAMSON, a demisionat de la Primaria Iasi incepand cu 30 iunie, cererea sa fiind acceptata de actualii sefi ai municipalitatii iesene, informeaza Adevarul. 

Demisia ADINEI SAMSON a venit cu doar cateva zile inainte ca GHEORGHE NICHITA sa fie eliberat din arest la domiciliu. SAMSON nu mai este angajata in cadrul primariei incepand cu data de 30 iunie, conform unor surse din cadrul municipalitatii.

CITESTE SI: BASESCU il IRONIZEAZA pe primarul NICHITA: Saracul, el un PSD-ist sadea, si sa ai o prietena BASISTA

Ea detinea functia de sefa a departamentului Managementul Calitatii, un departament cu atributii relativ neclare, post din care incasa aproape 3.500 lei lunar. Avocatul acesteia, Dragomir Tomaseschi, a confirmat informatia precizand:

„Aceasta despartire pe cale amiabila de Primarie s-a intamplat din cauza groazei pe care domnisoara SAMSON o avea avand in vedere ca GHEORGHE NICHITA urma sa se intoarca la Primarie, dar si unor temeri profunde pe care le are privind relele pe care acesta i le poate face, cum de altfel, s-a intamplat si in trecut”.

CITESTE SI: STENOGRAME SOC: AMANTA lui GHEORGHE NICHITA era BASISTA

Potrivit DNA, ADINA SAMSON ar fi fost urmarita de efective ale Politiei Locale din Iasi, la instigarea primarului-suspendat GHEORGHE NICHITA. SAMSON a avut o relatie amoroasa cu NICHITA pentru mai multa vreme, perioada in care spune ca a fost hartuita si chiar lovita de baronul PSD.

Sursa foto www.adevarul.ro