Fosta amantă a lui Kamara rupe tăcerea! Cum se “prezenta” artistul în dormitor

Mădălina, fosta amantă a lui Kamara, a făcut o serie de dezvăluiri picante despre relația cu artistul. Mădălina și-a făcut recent un tatuaj de dragul lui Kamara, notează wowbiz.ro. O echipa de filmare a surprins-o în timp ce se află pe pat și se lasă desenată pe coapsă.

“Mă tatuez! Ce să fac? Îmi fac un tatuaj! Când eram cu Kamara, vorbisem să ne facem tatuaje identice, dar nu am apucat. Fusese ideea lui! Am zis să îl fac măcar eu, dacă el nu e aici. Nu stabilisem ce anume să ne facem, dar ziceam că va fi identic”, a spus Mădălina pentru wowbiz.

Citește și: ANDA ADAM A INTRAT ÎN PIELEA CÂNTĂREȚEI NICKY MINAJ! TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ! FOTO ÎN ARTICOL

Fosta amantă a cântărețului stă mereu cu gândul la Kamara. “Iubirea noastră nu s-a consumat, a fost ceva mult prea scurt între noi. Mă mai gândesc la el, ce să fac?! Îmi doream un tatuaj la vedere, iar lui îi plăceau coapsele mele, de-aia am ales să îl fac aici. Am fost foarte mândră când și-a asumat relația cu mine”, a declarat ea.

Mădălina și-a găsit un loc de muncă în București: “Între timp m-am angajat, mi-am reglat programul. Fac unghii”. Fosta amantă a mărturisit pentru wowbiz cum decurgeau partidele din dormitor: “Făceam sex cu lumina stinsă! Da, vorbesc serios. Aparențele uneori înșală. Kamara e cel mai bun la pat! În pat și pe unde mai apuci. Ultima dată a fost pe jos, pentru că se rupsese patul. Maratoanele le făceam pe zi, pentru că noaptea aveam treaba amândoi”, a mai spus bruneta pentru sursă citată.

Sursă foto: click.ro