Fosta bebelusa Cristina a nascut o frumusete de fetita

Fosta bebelusa Cristina a devenit mamica pentru prima data! Sotia lui Denis Stefan a nascut o fetita perfect sanatoasa.

Cristina si Denis Stefan si-au marit familia cu un nou membru. Sotia actorului, fosta bebelusa de la Cronica Carcotasilor a nascut saptamana trecuta primul copil al cuplului, o fetita.

“Cristina a nascut prin cezariana. Fericitul eveniment a avut loc la 11 noiembrie. Fetita a cantarit la nastere 2,8 kg. Ne bucuram ca este sanatoasa si este foarte mancacioasa. Am ales pentru ea doua nume: Delia Maria.

Numele de sfant are dubla semnificatie pentru mine. Asa o cheama pe bunica mea si de Sf. Maria imi sarbatoresc ziua de nastere. Cristina se simte bine si ne bucuram ca poate sa o alapteze pe cea mica. A revenit deja la formele initiale”, a declarat Denis Stefan pentru click.ro.

Actorul s-a simtit cu adevarat emotionat cand a devenit tatic. De fericire, ochii i s-au umplut de lacrimi si i se pare si acum ca se afla intr-un vis frumos.

“Ne uitam la ea ca la un bibelou. Ma gandesc sa o invat sa calareasca atunci cand va creste. Mi-am dorit-o atat de mult, incat nu pot exprima acum in cuvinte cat sunt de fericit “, a adaugat actorul.