Fosti ANGAJATI de la ANTENA denunta practici SCLAVAGISTE in trustul lui Voiculescu

Mihai Bendeac, fost angajat al trustului Intact, continua sa denunte unele practici care se foloseau in televiziunea mogulului Dan Voiculescu. Bendeac s-a declarat stupefiat sa constate ca unii angajati de la Antena 1 il plang pe Voiculescu pentru conditiile vitrege pe care le are in inchisoare, in conditiile in care acesta isi tinea angajatii sa faca emisiuni la 50 de grade Celsius.

“Sa stai ani si ani de zile intr-o caldura infernala si sa implori, sa strigi, sa plangi pentru un amarat de aer conditionat in studioul tv, sa ajungi sa faci emisiunea in maieu in semn de protest si, apoi, sa-l plangi tocmai pe ala care te-a tinut fara mila la 50 de grade celsius atata amar de vreme ca si-a petrecut saracutul de el doua zile calduroase intr-o sala de judecata, mi se pare culmea sclavagismului”, a scris Bendeac pe Facebook.

Citeste si: Antenele, ridicate pe banii Securitatii

Reamintim ca reprezentantii postului au anuntat ca il vor da in judecata pe Mihai Bendeac pentru faptul ca a postat pe Facebook documente si conversatii pe email din care reiese faptul ca, atunci cand era angajat al emisiunii, i s-a interzis in scris sa ii parodieze pe Radu Banciu, CRBL, Mircea Badea, Dan Voiculescu, Stelian Tanase.

In atacul sau, Mihai Bendeac a postat pe Facebook o pagina ce pare un extras din contractul de colaborare si o discutie pe email cu un reprezentant al televiziunii, din care reiese faptul ca nu avea „dreptul la libera exprimare”, interzicandu-i sa ii parodieze pe colegii si sefii lui din Intact si pe alte persoane publice cunoscute precum Radu Banciu, CRBL, Mircea Badea, Dan Voiculescu, Stelian Tanase.

Citeste si: Bendeac il parodiaza pe Victor Piturca. Razi cu lacrimi. VIDEO

Iata si mesajul postat de actor:

“Domnule Victor Ponta,

Va Multumesc pentru faptul ca va intereseaza subiectul libertatii de expresie.

Va anunt cu respect ca eu si familia mea suntem terorizati de un an de zile de catre apostolii “plimbareti”.

Dupa cum puteti observa din seria de 3 imagini, in Antene, satira politica e permisa doar cand convine, domnul Toni Grecu fiind mai “maleabil”…

Iar publicului meu ii transmit ca, intr-adevar, vara aceasta am negociat cu producatorii show-ului “Romanii au Talent”, cei de la Prima TV având nobletea de a-mi permite sa fac asta considerând ca merit sa fac parte din acest juriu. (Multumesc, domnule Burci). S-a ajuns chiar pana in faza in care am realizat si sedinta foto alaturi de Andra, Andi si Cabral. (Carora nu am cuvinte sa le multumesc pentru felul in care m-au primit).

Insa, apostolii “plimbareti”, au trimis notificari postului Pro TV pana in punctul in care oamenii s-au speriat si proiectul a cazut.

Asta-i conditia artistului cu onoare in Romania dumneavoastra, domnule prim-ministru.

Va multumesc pentru întelegere.

PS – Sunt curios daca autoritatile “statului de drept” se vor auto-sesiza in acest caz. But I’m like “Neaaaah!”