Fostii jurati MASTERCHEF rup tacerea! MOTIVELE pentru care au plecat din PRO TV!

In urma cu aproape o luna, pe piata era aruncata o bomba mediatica: cei trei jurati “MASTERCHEF” parasesc showul de la Pro TV si se muta cu arme si bagaje la Antena 1. Acum, FLORIN DUMITRESCU, SORIN BONTEA SI CATALIN SCARLATESCU au marturisit care au fost motivele pentru care s-au decis sa paraseasca show-ul care i-a consacrat si sa accepte provocarea “HELL’S KITCHEN”.

Cei mai faimosi BUCATARI din Romania spun ca noul format este o provocare pentru ei si ca vor fi si mai duri decat inainte.

Citeste si: MUTARE SOC LA PRO TV! SUNT IDOLII TUTUROR, INSA CONDUCEREA POSTULUI A DECIS SA-I SCHIMBE

“M-a convins formatul, este un show nou pe piata din Romania, dar pe care il urmaream in varianta originala, cu Gordon Ramsey. Pentru noi este o provocare, mai ales ca veti avea ocazia sa vedeti ce inseamna munca unui bucatar adevarat.

La fel de importanta este si echipa, o echipa cu care noi lucram inca de cand am intrat in televiziune, suntem o echipa sudata, functionam perfect impreuna, iar eu sunt de parere ca in orice domeniu, oricat de bun ai fi, nu valorezi nimic fara echipa ta”, a marturisit SORIN BONTEA, intr-un interviu pentru Ele.ro.

La randul sau, CHEF FLORIN DUMITRESCU spune ca a ales sa se mute de la Pro TV la Antena 1 datorita echipei de productie.

 “Suntem o familie bine inchegata, muncim cel mai bine in aceasta formula. (…) O echipa buna, de oameni profesionisti iti va asigura intotdeauna calitate si constanta in ceea ce faci. Pentru asta e facuta echipa si pentru asta eu imi iubesc atat de mult echipa. In plus, imi doream mult sa fac acest format si recunosc ca simteam nevoia unei noi provocari. Show-ul este unul spectaculos, cei care au urmarit variantele din strainatate stiu la ce ma refer”.

De aceeasi parere este si colegul sau, CATALIN SCARLATESCU: “Motivele sunt mult mai multe in realitate… SEGALL, BONTEA, DUMITRESCU sunt doar trei dintre ele… iar numele show-lui spune tot”.

Citeste si: MASTERCHEF: UITE CINE A CASTIGAT MASTERCHEF! FOTO IN ARTICOL

Desi in nenumarate randuri s-a scris ca intre cei trei BUCATARI ar exista tensiuni, ba chiar SORIN BONTEA ar fi plecat din echipa, CHEFII neaga.

“Niciodata. De cand ne stim nu am avut parte de tensiuni intre noi, nu s-a pus problema ca unul sa plece si altul sa ramana. Am fost, suntem si vom ramane o echipa.”, spune FLORIN DUMITRESCU.

Sursa foto: ele.ro