Fostul baterist al trupei Pantera, Vinnie Paul, a murit! Artistul avea doar 54 de ani

Fostul baterist al trupei Pantera, Vinnie Paul, a murit la vârsta de 54 de ani. În prezent, Paul era membru al trupei Hellyeah, iar moartea sa a fost confirmată de un reprezentant al său, potrivit Billboard.

Deocamdată nu există alet detalii referitoare la cauzele morții. “Vincent Paul Abbott aka Vinnie Paul a trecut în neființă. Paul era cunoscut pentru munca sa ca baterist al trupelor Pantera și Hellyeah. Nu există alte informații la această oră. Familia a solicitat și vă roagă să le respectați intimitatea în această perioadă.”, se arată pe pagina de Facebook a trupei Pantera.

Împreună cu fratele său, Dimebag Darrell, Paul a format trupa Pantera în 1981. Grupul a cunoscut succesul cu al doilea solist vocal Phil Anselmo. De-a lungul anilor, Pantera a primit 4 nominalizări la premiile Grammy și a intrat cu 9 albume în top Billboard 200, inclusiv cu albumul din 1994, ”Far beyond driven”, care a debutat pe locul 1.

Citește și: RAPPER-UL XXXTENTACION A FOST UCIS! POLIȚIA A ARESTAT DEJA UN PRIM SUSPECT

După căderea trupei Pantera, frații Abbot au format trupa Damageplan, în 2003. Această trupă susținea un concert pe 8 decembrie 2004, când Dimebag Darrel a fost împușcat și ucis chiar pe scenă, în Columbus, Ohio. Din 2006, Paul a fost bateristul trupei Hellyeah, un supergrup metal, în care se afla și vocalul trupei Mudvayne Chad Gray și chitaristul trupei Nothingface Tom Maxwell.

Sursa foto: billboard