Fostul consilier prezidential, SEBASTIAN LAZAROIU, propune un GUVERN de TEHNOCRATI

 Fostul consilier prezidential SEBASTIAN LAZAROIU sustine pe contul personal de Facebook posibilitatea constituirii unui guvern de tehnocrati, in cazul in care VICTOR PONTA va demisiona din functia de prim-ministru.

In opinia lui LAZAROIU, aceasta ar fi o solutie agreata atat de pesedisti, care nu ar fi deloc dornici sa plece de la guvernare cu un an inainte de termen, dar si pentru penelisti, care nu si-au rezolvat nici pâna acum problemele de fuziune, deci nu sunt pregatiti de guvernare.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: “PNL ii va cere in fiecare zi PREMIERULUI sa isi dea DEMISIA”

”Ar fi si o solutie corecta din punct de vedere politic, pentru ca vidul de putere apare nu prin motiune de cenzura, ci prin demisia premierului in urma unui dosar penal. Un guvern de tehnocrati ne ar scuti si de derapajele populiste inevitabile la noi inainte de alegeri. Ar fi un guvern care sa se ocupe doar de treburile curente si de organizarea alegerilor. Oricum partidele toate sunt ocupate sa dea explicatii la DNA, asa ca o echipa de tehnocrati macar ar sta cu gandul la guvernare.”, a scris SEBASTIAN LAZAROIU.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Solicit DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul refuza sa-si depuna mandatul. UPDATE 

Totusi, exista o problema si in aceasta alternativa, anume ca sunt foarte putini tehnocrati care ar fi dispusi sa-si sacrifice un an din viata pentru a lucra in Guvern, in conditiile in care sectorul privat este mult mai ofertant.

Sursa foto www.b1.ro