Fostul deputat GABRIEL BIVOLARU, condamnat la 11 ani de INCHISOARE CU EXECUTARE

Fostul deputat GABRIEL BIVOLARU a fost condamnat de Tribunalul Constanta la 11 ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE, dar decizia instantei NU ESTE DEFINITIVA. BIVOLARU a fost arestat in august 2013 alaturi de alte persoane, intr-un dosar de FURT CALIFICAT, EVAZIUNE FISCALA si SPALARE DE BANI.

Conform Mediafax, magistratii l-au condamnat joi pe GABRIEL BIVOLARU la 11 ani de inchisoare pentru complicitate la furt calificat cu mai multe consecinte deosebit de grave, in forma continuata, la patru ani de inchisoare pentru asociere in vederea savarsirii de infractiuni, la trei ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de producerea de produse accizabile in afara unui antrepozit fiscal autorizat de catre autoritatea competenta, in forma continuata, la sapte ani de inchisoare pentru evaziune fiscala in forma continuata si la trei ani de inchisoare pentru spalare de bani, in forma continuata.

Instanta a contopit pedepsele si a aplicat pedeapsa cea mai grea, de 11 ani de inchisoare, precum si doi ani interzicerea unor drepturi dupa executarea pedepsei inchisorii de 11 ani.

Tribunalul Constanta i-a condamnat si pe cei zece complici ai lui BIVOLARU la pedepse cuprinse intre trei ani si 10 ani de inchisoare. Cei 11 inculpati trebuie sa plateasca peste 700.000 de lei statului roman.

Sursa foto: evz