Fostul deputat Mihail Boldea a fost pus in libertate

Fostul deputat Mihail Boldea, judecat pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro si arestat in martie 2012, a fost pus in libertate, in noaptea de vineri spre sambata el fiind eliberat din Penitenciarul Galati.

Mihail Boldea a parasit Penitenciarul Galati la ora 23.55, a precizat purtatorul de cuvant al unitatii de detentie, Simona Costache, potrivit mediafax. Fostul deputat Mihail Boldea a fost pus in libertate in urma unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a respins un recurs al procurorilor DIICOT formulat la o decizie a Curtii de Apel Iasi, dar cu interdictia de a parasi tara

Boldea a fost trimis in judecata, in stare de arest, la sfarsitul lunii iunie 2012, de catre procurorii DIICOT – Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro.

Alaturi de fostul deputat, in dosar sunt judecate 18 persoane, acuzate de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals. Potrivit procurorilor, inculpatii au actionat sub coordonarea liderului gruparii – Mihail Boldea.

realitatea.net