Fostul ministru al Societatii Informationale, SORIN GRINDEANU, denuntat la DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Timis au primit un denunt cu privire la fostul ministru al Societatii Informationale, SORIN GRINDEANU. Actualul presedinte al PSD Timis este denuntat pentru fapte din timpul mandatului de viceprimar al Timisoarei (2008-2012), informeaza jurnalistii de la debanat.

Mai multi functionari publici din cadrul primariei Timisoara, secretarul Ioan Cojocari, fostul primar GHEORGHE CIUHANDU si fostul viceprimar ADRIAN ORZA sunt considerati suspecti de DNA Timisoara in dosarul cercetarii finantarii echipei de fotbal SC Politehnica 1921 Stiinta Timisoara & Invest SA, fosta echipa a lui Marian Iancu. Desi este unul dintre cei care au semnat pentru finantarea echipei, fostul viceprimar SORIN GRINDEANU nu este vizat de ancheta.  Grindeanu a fost si membru in Consiliul de Administratie al echipei de fotbal.

CITESTE SI: MIRCEA GOVOR, VICEPRESEDINTELE CJ SATU MARE, AR PUTEA FI ARESTAT PREVENTIV

Desi procurorul Ciprian Dorobantu a primit un raspuns din partea primariei care certifica faptul ca SORIN GRINDEANU a semnat pentru finantarea echipei, acesta nu a tinut cont de raspuns. In aceste conditii, unul din suspectii dosarului finantarii Politehnicii a solicitat DNA Timisoara sa-l citeze pe SORIN GRINDEANU de urgenta, cu mandat de aducere, pentru a-i aduce calitatea de suspect. Motivarea denuntului este legata de faptul ca suspectii din dosar doresc o judecata unitara si impartiala, la care ar trebui sa ia parte si SORIN GRINDEANU, tot in calitate de suspect, acesta fiind la vremea respectiva viceprimar si membru in Consiliu de Administratie al Politehnicii Timisoara, relateaza debanat.

Sursa foto: adevarul