Fostul ministru al Transporturilor, MIRON MITREA, ramane in inchisoare. Decizia poate fi CONTESTATA

Fostul ministru al Transporturilor MIRON MITREA ramane in inchisoare, dupa ce instanta i-a respins o noua cerere de eliberare conditionata, dar decizia poate fi contestata, transmite Mediafax.

La Judecatoria Medgidia s-a judecat luni cererea de eliberare conditionata formulata de Miron Mitrea, incarcerat in prezent in Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta.

Instanta a respins solicitarea facuta de fostul ministru al Transporturilor si a stabilit termen de reiterare dupa data de 17 martie. De asemenea, Mitrea a fost obligat la plata catre stat a sumei de 300 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.

CITESTE SI: Cererea de ELIBERARE CONDITIONATA depusa de MIRON MITREA a fost respinsa 

Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi contestata in termen de trei zile de la comunicare.

Miron Mitrea a mai facut o incercare de a iesi din inchisoare inainte de termen, in urma cu aproximativ doua saptamani, dar si atunci solicitarea i-a fost respinsa in instanta.

CITESTE SI: MIRON MITREA a depus in instanta o cerere de ELIBERARE CONDITIONATA

Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, in februarie 2015, la doi ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de luare de mita. El a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba incepand cu data de 13 februarie 2015.

Sursa foto: ziare