Fostul ministru Ilan Laufer ar fi adormit în timpul audierilor de la poliție

Fostul ministru Ilan Laufer ar fi adormit joi, în timpul audierilor efectuate de către polițiștii Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice, susțin surse judiciare, citate de Mediafax. 
 
Ilan Laufer a fost audiat de către polițiștii Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice fiind bănuit pentru complicitate la gestiune frauduloasă și de evaziune fiscală, în dosarul în care Carmen Adamescu e acuzată de delapidarea Unirea Shopping Center. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Laufer ar fi adormit în timp ce era audiat de polițiști, el fiind obosit după minivacața de Paște și 1 Mai.
 
Polițiștii au efectuat, în cursul zilei de joi, percheziții la două proprietăți din București și Ilfov ale fostului ministru. Ilan Laufer este suspectat de complicitate la gestiune frauduloasă și evaziune fiscală. Fostul ministru, în calitate de administrator la două firme, ar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu în administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, producând societății un prejudiciu de peste 5.800.000 de euro.
 
Sursa foto: adevarul