Fostul premier VICTOR PONTA se afla in CHINA

Fostul premier al Romaniei VICTOR PONTA se afla in CHINA, unde a fost invitat sa participe la o conferinta organizata in Beijing. VICTOR PONTA a scris pe contul sau de Facebook ca proiectele dezvoltate de CHINA in ROMANIA sunt „formidabile oportunitati de dezvoltare” si ca ele trebuie continuate.

„Am participat in calitate de ‘keynote speaker’ la Conferinta organizata la Beijing cu ocazia lansarii „China – Central and Eastern European Countries Think Tank Network”. Invitatia care mi-a fost adresata este inca un semn al modului pozitiv si special in care China priveste Romania (si aprecierea pentru succesul Summitului organizat la Bucuresti in 2013)!„, a scris VICTOR PONTA pe pagina sa de socializare.

CITESTE SI: AUTOSTRADA SIBIU-ORASTIE: RAPORTUL CARE II INGROAPA PE VICTOR PONTA SI IOAN RUS

„Cred in continuare ca proiectele dezvoltate de China in Regiunea noastra sunt formidabile oportunitati de dezvoltare si ca trebuie continuate si finalizate (Grupurile 3 si 4 de la Cernavoda, Tarnita, Rovinari, linia rapida de cale ferata Bucuresti – Chisinau, deschiderea pietei chinezesti pentru produsele noastre agroalimentare si multe altele)! Trebuie doar inteligenta si seriozitate din partea noastra si beneficiile vor fi uriase!

Iar implicarea noastra activa in megaproiectul „New Silk Road” este o alta „comoara” din punct de vedere economic careia nu trebuie sa-i dam cu piciorul!„, a mai scris VICTOR PONTA pe pagina de Facebook.

Sursa foto: realitatea