FOSTUL PREOT care a OMORAT o fata de 15 ani in Mamaia a fost ARESTAT. DETALII INFIORATOARE

FOSTUL PREOT din Bistrita-Nasaud care a OMORAT o adolescenta de 15 ani inainte de Paste a fost ARESTAT.

Constantin Laurentiu Aspru le-a spus anchetatorilor ca a cunoscut-o pe fata pe Internet si a batut atat drum pentru o partida de sex cu ea.

El a fost preot pana in ianuarie intr-o parohie din Bistrita-Nasaud. Recent, sotia il anuntase ca vrea sa divorteze. Pe tanara din Navodari a cunoscut-o pe internet. El le-a povestit anchetatorilor ca a stiut de la inceput ca fata se prostitua, numai ca nu si-a dat seama ca are 15 ani pentru ca ea sustinea ca are 20. A venit special din Bistrita-Nasaud in Navodari ca sa o intalneasca pe fata. Si-au dat intalnire vineri intr-un apartament din Mamaia. Sambata dimineata barbatul si-a iesit din minti pentru ca fata i-a cerut bani in plus. Depasise timpul pentru care platise.

“Am luat-o pur si simplu in brate si am strans-o la piept. Nu a opus rezistenta. Mainile mi-au ajuns de pe spatele ei pe gatul ei si am strans-o pana cand a lesinat. Am intins-o pe pat, apoi am luat un cablu electric de la un fier de calcat, l-am infasurat de patru ori in jurul gatului fetei si am sugrumat-o”, le-a declarat fostul preot anchetatorilor, potrivit reporterntv.ro.

Citeste si: CRIMA SOCANTA in Constanta: O TANARA a fost STRANGULATA de un FOST PREOT

Dupa ce barbatul a OMORAT-O pe tanara de 15 ani, fostul preot a fugit de la locul faptei. A fost prins de politisti la scurt timp, pe o plaja din zona. Crima a fost anuntata chiar de barbat, care a sunat la politie, iar apoi si-a aruncat telefonul.

La audieri, barbatul le-a spus anchetatorilor ca a ucis-o pe tanara intr-un acces de furie. FOSTUL PREOT a fost retinut pentru 24 de ore, apoi magistratii Tribunalului Constanta au emis mandat de arestare pe numele lui.

Ciudat este ca FOSTUL PREOT are acasa o fiica de aceeasi varsta cu victima, adica doar 15 ani. Cunoscutii il descriu pe barbat ca pe un om violent. Acesta ar fi si motivul pentru care sotia lui a cerut divortul.

Citeste si: CRIMA la POLIGONUL UTI: COMPORTAMENTUL tanarului nu a TRADAT nimic

Enoriasii sunt socati de crima pe care a comis-o, insa abia acum isi dau seama ca ceva era in neregula cu el. Sotia a luat cu ea si baietelul lor de sase ani, iar fiica in varsta de 15 ani a ramas cu tatal. In ciuda trecutului lui violent, nimeni nu se astepta ca preotul sa ucida pe cineva, mai ales o adolescenta de aceeasi varsta cu fata lui.

Sursa foto: telegrafonline.ro