Fotbal: FC STEAUA a cerut DEMISIA conducerii CCA

Clubul de fotbal Steaua Bucuresti a cerut demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor, in urma arbitrajului de la meciul de miercuri cu Astra Giurgiu, pierdut cu 0-2, in etapa a 6-a a Ligii I, informeaza site-ul campioanei Romaniei.

“FC Steaua Bucuresti a solicitat, prin intermediul presedintelui Valeriu Argaseala, introducerea unui punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv, in care sa se supuna la vot demiterea membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor si scoaterea din arbitraj a brigazii de la partida cu Astra Giurgiu, in care echipa noastra a fost dezavantajata in mod evident”, scrie site-ul Stelei.

“In statistica fotbalului nu am intalnit ca intr-un meci oficial o echipa sa marcheze in mod valabil de trei ori, sa-i fie anulate toate si sa piarda acel meci cu 2-0. Este foarte greu sa gasesti o explicatie pentru acest lucru, este imposibil de cautat vreo explicatie. Cred ca trebuie sa luam pozitie, pentru a nu mai avea de-a face cu asa ceva. Ca atare, in aceasta dimineata am inaintat Federatiei Romane de Fotbal, prin intermediul Ligii Profesioniste de Fotbal, solicitarea clubului Steaua Bucuresti de a se include pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de saptamana viitoare un punct prin care cerem explicit demisia Comisiei Centrale a Arbitrilor si excluderea din arbitraj a celor trei arbitri”, a declarat Argaseala.

CITESTE SI: LIGA I: ASTRA GIURGIU – FC STEAUA, scor 2-0 (0-0) / Campioana acuza arbitrul pentru infrangerea suferita

“Am avut o discutie cu presedintele LPF, Gino Iorgulescu, cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, cu secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, pentru ca aseara s-a intamplat acest lucru nemaiintalnit in fotbalul romanesc. Ei trebuie sa dea tonul unor masuri prin care sa arate ca se vrea instaurarea unui sistem corect in fotbalul romanesc. Am facut acest demers cu gandul ca saptamana viitoare, in Comitetul Executiv, vom avea posibilitatea sa discutam in mod concret, si cu argumente, aceste solicitari ale noastre. Asta in contextul in care mai multi colegi din Comitetul Executiv m-au sunat aseara indignati de ceea ce au vazut”, a afirmat Argaseala.

CITESTE SI: KESERU s-a intors in EUROPA, dar nu la STEAUA. SALARIUL ASTRONOMIC pe care-l va avea la noua sa echipa

“Nu suntem nici vanatori de greseli, trebuie insa sa spunem stop la ceea ce noi semnalam de un an de zile. Ceea ce semnalam de un an de zile ar fi trebuit sa insemne masuri pentru a-i sanctiona pe cei vinovati si nu am mai fi ajuns in situatia de aseara”, a mai spus oficialul stelist.

In meciul de la Giurgiu, arbitrul Sebastian Coltescu a fost ajutat de asistentii Mircea Grigoriu si Sebastian Stoianov.

 Sursa foto steaua