FOTBAL LIGA I: PANDURII TG JIU – DINAMO BUCURESTI, scor 3-2

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), echipa Dinamo Bucuresti, intr-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Nicoara ‘9, Sandru ’55 si Nistor ’80, in timp ce pentru oaspeti au inscris M. Niculae ’13 si Alexe ’19.

1-0: Sandru a centrat din partea dreapta, Roman a sutat in bara, dar balonul a ajuns la Nicoara care a inscris cu un sut de la 11 metri.

1-1: Marc a recentrat un balon trimis din corner, Gliwa nu a putut retine balonul si Niculae a restabilit egalitatea din apropiere.

1-2: Vasilijevici a pasat gresit o minge, Matei l-a lansat in adancime pe Alexe si acesta a inscris cu un sut de la 15 metri.

CITESTE SI: FOTBAL LIGA I: RAPID – FC BOTOSANI, scor 2-2

2-2: Sandru, aflat la debutul in Liga I, a restabilit egalitatea cu un sut superb din lovitura libera de la 23 de metri.

3-2: Nistor a primit o pasa in adancime de la Anton si a inscris cu un lob peste Naumovski de la 10 metri.

In minutul 87, arbitrul Alexandru Tudor l-a trimis in tribune pentru proteste pe antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Edward Iordanescu.

In minutul 89, dinamovistul Nicolae Grigore a vazut al doilea cartonas galben pentru o lovitura cu cotul si a fost eliminat de Alexandru Tudor.

Pandurii Targu Jiu: Gliwa – sandru (Elton ’67), Cordos, Vasiljevici, Momcilovici – Anton, Mrzljak – Radut, Nistor, Nicoara (Shalaj ’56) – M. Roman (Eric ’90). Antrenor: Edward Iordanescu.

CITESTE SI: FOTBAL LIGA I: CEAHLAUL PIATRA NEAMT – PETROLUL PLOIESTI, scor 1-1

Dinamo Bucuresti: Naumovski – Fai, A. Marc, Nedelcearu, Serginho – Cristescu, Grigore – C. Matei (V. Lazar ’81), Alexe, Grozav (Gavrila ’65) – M. Niculae (Bilinski ’58). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonase galbene: Momcilovici ’59, Mrzljak ’70, Nistor ’81 / Alexe ’70, Grigore ’83, ’89, V. Lazar ’85.

Cartonas rosu: Grigore ’89.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) – Vasile Marinescu, Daniel Mitruti (asistenti) – Dan Dreve, Alin Rosu (asistenti suplimentari) – Bogdan Gheorghe (rezerva).

Observatori: Marian Ivan, Ioan Onicas.

Sursa foto www.gsp.ro