FOTBALIST de TOP, acuzat ca si-a ASASINAT doi prieteni in timpul unui ritual de SACRIFICARE

Unul dintre fotbalistii de top din lume la ora actuala este acuzat ca si-a omorat doi dintre cei mai buni prieteni in timpul unui ritual de sacrificare care avea ca scop imbunatatirea formei sale sportive.

Presa din Ghana a dezvaluit faptul ca atacantul ASAMOAH GYAN,  fostul elev al lui Cosmin Olaroiu de la Al-Ain, este acuzat de presa din tara natala ca si-a sacrificat doi prieteni.

CITESTE SI: Akeem Adams, jucator de echipa nationala, la al doilea stop cardiac in 3 luni! Fotbalistul este in moarte cerebrala 

Rapper-ul Castro si iubita sa Janet Badu au disparut la inceputul lunii iulie dupa o plimbare cu jetski-urile in Ghana, in timp ce erau in vacanta cu Asamoah Gyan. Initial s-a crezut ca cei doi s-au inecat, dar presa ghaneza a scris in ultimele zile ca cei doi au fost ucisi de Asamoah Gyan.

Potrivit jurnalistilor ghanezi, acest lucru s-ar fi intamplat din dorinta atacantului african de a-si imbunatati forma sportiva, prin intermediul unui ritual de sacrificare. Familia lui Asamoah Gyan a negat insa cu vehementa aceste acuzatii, considerandu-le “nebunesti si absurde”.

CITESTE SI: DRAMA in lumea sportului. Inca un mare sportiv este in COMA INDUSA dupa un accident groaznic. VIDEO

Asamoah Gyan este considerat unul dintre cel mai buni atacanti din lume, evoluand in cariera pentru Udinese, Modena, Rennes, Sunderland si Al Ain.

Sursa foto: eurosport.com