FOTBALIST ROMAN, INJUNGHIAT IN PLINA STRADA

Fundasul central al principalei echipe din judetul Suceava, FCM, a intrat intr-un CONFLICT duminica dimineata, pe cand se intorcea de la o nunta petrecuta in restaurantul “Vivendi”, fostul “Zimbru”, FOTBALISTUL fiind INJUNGHIAT in zona inimii si a abdomenului, informeaza Observator de Suceava.

La intrarea in Piata Mica, RADU SAVA de 28 de ani, a fost INJUNGHIAT de doi indivizi pe care nu i-a identificat, in timp ce  prietena lui a fost cea care a sunat la 112 si a anuntat incidentul. RADU SAVA a fost internat la Spitalul Judetean cu plagi injunghiate in zona inimii si a abdomenului.

CITESTE SI: CRISTIAN GALBENUSE, tanarul SPORTIV INJUGHIAT MORTAL intr-un club din Slatina, a fost UCIS SUB OCHII SOTIEI 

Un incident care ar fi putut avea urmari grave pentru viata fotbalistului sucevean RADU SAVA si pentru destinul echipei de fotbal FCM SUCEAVA la care acesta evolueaza a avut loc, ieri dimineata, pe strada Universitatii din Suceava, la mai putin de 30 de metri de Politia Municipiului resedinta de judet, la intrarea inspre Piata Mica.

CITESTE SI: Fotbalist de la Otelul Galati, injunghiat in plina strada!

In jurul orei 04.50, DELIA CIUBOTARU, de 19 ani, din comuna Udesti, a sunat la 112 si a anuntat faptul ca prietenul ei IONUT RADU SAVA, de 28 de ani, din municipiul Suceava, fotbalist la FCM Suceava, a fost AGRESAT si INJUNGHIAT pe strada Universitatii, in apropiere de strada ce duce spre Piata Mica.

Sursa foto: realitatea.net