Fotbalistii de la Otelul Galati, evacuati din locuinte

Fotbalistii echipei Otelul Galati primesc vesti din ce in ce mai rele in fiecare zi. Dupa ce au fost anuntati ca ANAF au fost pusi sub sechestru impreuna cu alte bunuri ale clubului de la malul Dunarii, astazi au fost instiintati ca, odata cu revenirea din vacanta, nu vor mai avea unde locui, anunta prosport.ro.

Oficialii clubului Otelul Galati nu au achitat facturile si chiriile restante proprietarului imobilului unde locuiesc majoritatea componentilor lotului, drept care acesta a sistat alimentarea cu apa si curent, si apus sigiliu pe toate apartamentele in care locuiau fotbalistii si familiile lor.

Cei mai afectati de aceasta situatie sunt jucatorii straini si cei care nu sunt originari din Galati, printre acestia numarandu-se: Didi, Grahovac, Stromajer, Viglianti, Marquinhos, Antunes, Ljubinkovic, Cojoc si Giurgiu, dar si antrenorii secunzi ai Otelului.

In cursul zilei de astazi va avea loc o intalnire importanta intre suporteri si conducatorii clubului Otelul Galati, in cadrul careia se vor discuta toate problemele echipei.

Sursa foto: realitatea.net