Fotbalistii din LIGA I si presedintele tarii sunt de RAS! SALARIUL lui TEO TRANDAFIR le da FIORI

Teo Trandafir are toate motivele sa fie cea mai placuta, energica si charismatica prezentatoare din televiziunile romanesti. Celebra vedeta TV a cunoscut succesul la PRO TV, dar probabil nici acolo nu incasa salariul pe care il ia lunar de la Kanal D.  

Conform jurnalistilor de la bugetul.ro, in 2013 Teo Trandafir ar fi acceptat sa revina pe micile ecrane pentru un salariu de 20.000 de euro pe luna.     Potrivit surselor citate de site, se pare ca suma este dubla fata de cea primita Dan Capatos la Antena 1 la acea vreme. Dezvaluirea legata de fabulosul salariu al prezentatoarei a starnit reactii in piata media. Urmarea? Mai multi moderatori au dorit sa poarte discutii cu patronii posturilor TV pentru a le fi majorate salariile.

Potrivit proiectului legii salarizarii pe 2017, salariul presedintelui Klaus Iohannis ar urma sa scada pana la 18 800 de lei, fata de 21 000 de lei, conform Romania TV, unde s-a mai precizat urmatoare informatie: cuantumul salariului sefului statului va fi in raport de 6:1 fata de salariul mediu pe economie.

Sursa foto: acasa