Fotbalistul roman Cristian Manea va juca la Chelsea Londra

Cristian Manea, tanarul fundas al echipei Viitorul Constanta, isi va continua cariera la puternica formatie engleza Chelsea Londra, antrenata de portughezul Jose Mourinho, cu care va semna un contract pe cinci ani, anunta presa britanica de joi.

Oficialii gruparii londoneze au demarat inca din luna septembrie negocierile cu echipa patronata de Gheorghe Hagi in vederea transferului lui Manea (17 ani), iar acum s-a ajuns la un acord, transferul fiind estimat la 2,3 milioane lire sterline (aproximativ 3,17 milioane euro).

Manea va implini 18 ani abia in luna august, insa Chelsea s-a miscat rapid pentru a-si asigura serviciile jucatorului roman, aflat si in vizorul cluburilor Arsenal Londra, Ajax Amsterdam si Udinese, scrie cotidianul Daily Mail, adaugand ca jucatorul roman urmeaza sa fie imprumutat pentru o perioada la Vitesse Arnhem sau Mallorca.

Ziarul englez reaminteste, totodata, ca Manea a debutat deja in prima reprezentativa a Romaniei, fiind integralist la meciul cu Albania, castigat cu 1-0 de “tricolori”, pe 31 mai 2014.

 Sursa foto http://www.digisport.ro/