FOTO. Acest INGER de 2 ani va primi DARUL VIETII de la o NECUNOSCUTA

Cu ajutorul retelelor de socializare se intampla MIRACOLE! Viata ARIANNEI MOORE, o FETITA de numai 2 ani din Minnesota, este pe cale sa se schimbe radical multumita gestului impresionant de care a dat dovada o NECUNOSCUTA aflata la peste 2.400 de km departare.

ARIANNA MOORE este o FETITA aflata intr-o situatie extrem de delicata. Micuta sufera de o BOALA GENETICA RARA si face dializa inca de la nastere, timp de 10 ore pe zi. Din acest motiv, ARIANNA are nevoie de un TRANSPLANT DE RINICHI. Mama ei, Ashley Booth, si-a pus toate sperantele in social media atunci cand a infiintat o pagina pe Facebook pentru salvarea fetei ei: ALL4MOORE.

Citeste si: DOVADA VIE CA DUMNEZEU EXISTA. IMAGINILE ASTEA TE VOR EMOTIONA PANA LA LACRIMI. FOTO SI VIDEO

Rugaciunile i-au fost ascultate, iar sansa pentru ca ARIANNA sa poata avea o viata normala a venit de la peste 2.400 de km departare, tocmai din Jacksonville, Florida. Numele ei? CHRISTY HARDING, O NECUNOSCUTA care isi va dona unul dintre RINICHI pentru micuta ARIANNA intr-o operatie ce va avea loc maine, 7 mai.

“Eram sceptica ca vom gasi un donator pe Facebook, dar am vrut sa fac tot posibilul si sa incerc. Este uimitor. Nici macar nu am cunoscut-o inca. Nu stiu daca o sa pot sa ii dau drumul din brate odata ce o voi imbratisa”, le-a spus mama ARIANNEI celor de la GoodMorningAmerica.com, potrivit NY Daily News.

La randul sau, CHRISTY HARDING, 37 de ani, si ea o tanara mamica a unei FETITE de 2 ani, a declarat ca nu s-a putut abtine sa nu o ajute pe ARIANNA, dupa ce a citit anuntul de pe Facebook.

Citeste si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? INCREDIBILA POVESTE A CELUI CARE A VAZUT MOARTEA

“Una dintre prietenele mele a dat share unei poze cu ARIANNA. M-am oprit si am stiut ca trebuie sa dau telefonul acela”, a povestit Christy.

Dupa ce a descoperit ca este un donator perfect, tanara a contactat-o pe mamica FETITEI si astfel a reusit sa ii redea speranta. Operatia este programata pe data de 7 mai.

Sursa foto: facebook.com