FOTO. Corina Danila, la prima aparitie publica dupa ani de absenta, FACUTA PRAF!

Una dintre cele mai indragite prezente de pe micul ecran la un moment dat, CORINA DANILA a reaparut in viata publica.

Actrita si prezentatoare tv, CORINA DANILA a fost prezenta la un eveniment monden recent. Spre deosebire de zilele in care era mereu pe sticla, vedeta a afisat o silueta cu mai multe kilograme in plus si pare ca si-a mai pierdut si din zambetul care o definea.

Citeste si: CONCEDIERI LA TVR DE LA 1 FEBRUARIE

La evenimentul cu pricina, CORINA a purtat o rochie rosie, o alegere criticata extrem de dur de catre3 fashion editorul Iulia Albu. Aceasta a comparat-o pe actrita cu Mos Craciun.

“Material rosu de invelit cadouri, o capa oribila de blana, forme rubensiene, par tern, si niste cercei care mergeau atarnati in brad… este Mos Craciun. Primeste MINUS INFINIT”, a spus Iulia Albu, potrivit libertatea.ro.

CORINA DANILA a fost vedeta postului AcasaTV in anii 2000, cand rolul din telenovela “Numai Iubirea”, in care a jucat alaturi de Alexandru Papadopol si Oana Zavoranu, a transformat-o intr-una dintre cele mai indragite actrite din Romania.

Citeste si: CORINA DANILA S-A INSCRIS IN PSD

Dupa ce i-au expirat contractele, vedeta si-a dorit sa ia o pauza de la viata publica si a ales sa se dedice familiei, motiv pentru care, in ultimii ani, a refuzat absolut toate invitatiile la evenimente sau petreceri mondene, mai adauga sursa citata.

Sursa foto: cinemagia.ro, protv.ro