Stii cum arata Donatella Versace inainte sa-si faca operatii estetice? FOTO INCREDIBIL

Ai vazut-o vreodata pe Donatella Versace inainte de operatiile estetice? Daca nu, atunci iti spunem noi: arata mult mai bine decat dupa ce si-a facut multitudinea de operatii estetice, desi niciodata nu a recunoscut asta. Multi au spus ca exagereaza cu bronzul, ca traieste de pe urma geniului fratelui ei si ca petrece la a doua tinerete asa cum o fac fetele de 20 de ani, insa Donatella Versace ramane un simbol al modei internationale si e imposibil sa nu o recunosti in imagini.

Fidela si acum convingerii ca o femeie trebuie sa se imbrace sexy si sa fie mereu in centrul atentiei, Donatella a fost de mica preocupata de look-ul ei, scrie perfecte.ro.

Se spune ca la 11 ani incepuse deja sa-l insoteasca pe Gianni Versace prin cluburi si discoteci, iar fratele mai mare i-a oferit intr-o noapte look-ul statement pe care il poarta si acum si a decolorat-o. Suvitele lungi, platinate ii incadreaza mereu fata arsa de soare si, spun nu putini, mult prea operata, potrivit perfecte.ro.

Citeste si: JENNIFER LOPEZ a facut ravagii la prezentarea VERSACE de la Paris. FOTO

Desi a sustinut intotdeauna ca nu si-a facut interventii chirurgicale la chip, imaginile din tinerete spun cu totul altceva. Si, probabil, ar vrea ca acele imagini sa nu fie facute publice niciodata. Insa, jurnalistii au gasit poze din perioada in care sora marelui designer Gianni Versace nu urcase inca pe masa esteticienilor, iar doferentele sunt evidente.

CITESTE SI: Cele mai sexy femei din toate timpurile in viziunea FHM. Foto

Iata cum arata Donatella Versace inainte si dupa operatiile estetice: