FOTO. Vanghelie, de ei ti-era FRICA? Cum arata PAPARAZZI pe care i-a injurat politicianul!

Edilul sectorului 5, DANIEL MARIAN VANGHELIE, s-a autosuspendat din PSD ca urmare a iesirii nervoase pe care a avut-o atunci cand a fost filmat de catre doi PAPARAZII. Politicianul a declarat ca cei doi erau niste “gorile tatuate, de doi metri si tunse scurt”.

Martea neagra pentru MARIAN VANGHELIE, Dan Sova si Sebastian Ghita! Cei trei s-au autosuspendat din partidul condus de Victor Ponta ca urmare a scandalurilor publice in care au fost implicati.

Citeste si: VIDEO. SCANDAL IN PSD! VANGHELIE SARE LA BATAIE SI IL INJURA PE PONTA

In cazul primului, respectiv primarul sectorului 5 DANIEL MARIAN VANGHELIE, a fost vorba de un incident in urma caruia a amenintat cu bataia si a injurat doi paparazzi de la WOWbiz.ro. In incident a fost vehiculat numele lui Ponta, dar si al deputatului PSD, Sebastian Ghita.

Marti, dupa aparitia materialului video in presa, VANGHELIE a declarat in fata sediului central al PSD ca cei doi PAPARAZZI sunt  de fapt “gorile”, tatuate, de doi metri si tunse scurt.

Reporterii publicatiei amintite, publica miercuri poze edificatoare, in care se poate observa ca cei doi incriminati sunt tineri normali, fara tatuaje si cu o statura comuna!

Citeste si: VANGHELIE, DESPRE DECLARATIILE LA ADRESA LUI PONTA: A FOST O SCAPARE FIREASCA. VEZI CE SPUNE DESPRE SEBASTIAN GHITA

Unul dintre PAPARAZII are o inaltime de 1,67 metri si cantareste  doar 68 de kilograme, in timp ce cel de-al doilea cantareste 89 de kilograme, la o inaltime de 1.82 metri.

Sursa foto: wowbiz.ro