FOTO. El e Ben James, un Casanova modern care a facut sex cu peste 200 de femei intr-un an dupa ce le-a “vrajit” pe Twitter

Ben James este numai un pusti de 25 de ani din Marea Britanie. Cu toate acestea, tanarul ar fi un adevarat Casanova modern care “vrajeste” femeile pe Twitter. In felul acesta, James, care inca locuieste cu mama sa, spune ca face sex cu 200 de femei intr-un an!

Tanarul Romeo, care este producator TV, are in jur de 74.000 de fani pe contul sau de Twitter, acolo unde are o activitate destul de intensa, in jur de 20 de postari pe zi. El spune ca femeile ii trimit selfie-uri provocatoare si, practic, i se arunca in brate.

Citeste si: TERIBILISM SAU NEBUNIE? MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE UN TANAR DE 19 ANI S-A GANDIT LA SUICID

Ben James sustine ca secretul sau consta in modul in care reuseste sa le vorbeasca fetelor. “Trimit un tweet amuzant, cateodata provocator si apoi el este retrimis in mediul virtual de cateva sute de ori. Fiecare dintre aceste retrimiteri imi aduce noi prieteni online, inclusiv cateva celebritati si de aici primesc o gramada de mesaje”, explica tanarul Casanova, potrivit Daily Mail.  

El sustine ca doua sau trei mesaje sunt de la femei care ii cer sa faca sex si ca are, in permanenta, patru sau cinci admiratoare.

In felul acesta, tanarul, care are in jur de 74.000 de urmaritori pe reteaua de socializare, sustine ca a facut dragoste cu peste 200 de femei intr-un singur an. Ben James inca locuieste cu mama sa si spune ca femeia nu se supara ca el este un asa mare aventurier.

Totusi, Twitter este o platforma la nivel mondial, iar gasirea a 200 de femei care sa locuiasca in apropiere este foarte dificila, ca sa nu mai spunem ca cifra pare foarte mare pentru a fi considerata adevarata. Sau…cine stie?

Sursa foto: dailymail.co.uk, guyism.com