FOTO. Cum ARATA barbatul care nu a facut DUS timp de un AN!

Rob Greenfield este un ECOLOGIST convins, motiv pentru care nu a facut DUS timp de un an! Cu toate acestea, americanul a reusit sa ramana curat, spalandu-se numai cu APA DE PLOAIE, in rauri, cascade, lacuri sau chiar de la hidranti.

Rob Greenfield are un nume predestinat, asa ca s-a gandit sa duca ECOLOGIA la extrem! Barbatul de 27 de ani, care traieste in San Diego, California, s-a decis sa inceapa un proiect prin care sa promoveze stilul ECO-FRIENDLY, adica viata traita in armonie cu mediul si cu natura.

Citeste si: FRUMUSETEA NATURALA A FEMEII ASA CUM NU AI MAI VAZUT-O VREODATA. GALERIE FOTO

In acest fel el a pornit intr-o calatorie pe bicicleta prin America. In cele 100 de zile cat a durat plimbarea ECO, Rob nu a folosit DUSUL deloc. Dupa ce a terminat calatoria, tanarul s-a gandit sa extinda perioada fara DUS, initial la sase luni, apoi la un an intreg.

In acest fel, Rob Greenfield a reusit sa utilizeze pentru BAIE doar 7.5 LITRI de APA pe zi, comparativ cu americanul obisnuit care consuma in jur de 380 de LITRI in fiecare zi. Iar pentru a fi curat, tanarul a folosit numai RESURSE NATURALE, cum sunt cascadele, APA DE PLOAIE, lacurile si raurile. Iar atunci cand acestea nu ii erau la indemana, intotdeauna  se gasea cate un hidrant sau un robinet care curgea.

“Misiunea mea este sa inspir oamenii, pentru ca ei sa inceapa sa dea atentie mediului inconjurator si sa fie constienti despre felul in care deciziile simple afecteaza lumea.

Atunci cand risipim APA, consumam si mai multa electricitate, folosim mai multe chimicale sa tratam APA, iar in acest fel crestem poluarea si suprasolicitam resursele de apa”, explica tanarul ECOLOGIST, potrivit Dailystar.co.uk.

Citeste si: VIDEO. INCREDIBIL. OUA LANSATE DIN VAGIN – ARTA STRADALA!

Datorita stilului sau si proiectelor de mediu in care este implicat, Rob Greenfield a castigat multi prieteni in mediul virtual. Acum, ECOLOGISTUL are peste 25.000 de followeri pe Twitter.

“Mi-am dovedit mie si altora ca este posibil sa ramai curat printr-un stil de viata natural si mult mai sanatos, decat daca manancam junk food si ne acoperim corpul cu tot felul de cosmetice pline de chimicale”, mai spune Rob, cel care a primit destul de multe cereri in casatorie in urma provocarii pe care a dus-o la bun sfarsit.

Sursa foto: facebook.com