FOTO GIGI BECALI – DEPUTAT, OM DE AFACERI, EUROPARLAMENTAR si ANALFABET!

GIGI BECALI  a fost deputat in Parlamentul Romaniei si europarlamentar. Este om de afaceri si finantator al celei mai iubite echipe din Romania. GIGI BECALI este insa si detinut si analfabet. Mai nou este si scriitor, latifundiarul din Pipera terminand deja doua carti in spatele gratiilor si solicitand incuviintarea de a o scrie pe urmatoarea.

GIGI BECALI a trimis o scrisoare catre seful penitenciarului unde este inchis, iar aceasta este plina de greseli de ortografie, fraze incoerente si repetitii suparatoare. Vice.com a facut public continutul “savuros” al scrisorii: 

Domle director 

Subsemnatul Becali George detinut în sectia Valul lui Traian sectia 9-1 – Va aduc la cunostinta ca mi sa aprobat de care comisia de munca sa scriu cartea „Parlamentul lui Becali Europei” „Becali Parlamentul Europei si parlamentul Romîniei” în sectia 9-1 la locul amenajat timp de 30 de ore. Va mai aduc la cunostinta ca am fost învoit 5 zile din care 3 zile saptamâna aceasta, ca atare am de lucru (cuvânt indescifrabil, n.r.) 8 (probabil, n.r.) ore în aceasta saptamâna din cele 48 de ore prevazute de lege. 

Avînd în vedere ca am fost învoit si în acest timp am acesat Saitul Parlametului Europei si al României mi-am reînpro reînprospatat memoria cu discursurle si actiunile mele despre care vreau sa scriu. 

De acia va rog sa aprobati sa lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbata în locul amenajat în sectie avînd mai multa inspiratie si memoria proaspata din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multa eficienta daca ma aplec mai mult timp de odata în acesta perioada deoaece am venit de acasa si am moralul foarte ridicat. 

05-02-2015 Gigi Becali”

GIGI BECALI a fost INCARCERAT in luna mai a anului 2013, fiind condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in trei dosare penale, pentru privare de libertate, dare de mita si pentru un schimb de terenuri cu MApN.

Sursa foto: vice.com