FOTO HALUCINANT: EXECUTIVUL a dat o LEGE ca sa-l scape pe GABRIEL OPREA. Au GRESIT insa ZIUA!

HALUCINANT: EXECUTIVUL a dat o LEGE ca sa-l scape pe GABRIEL OPREA. Au GRESIT insa ZIUA! Aceasta GAFA de PROPORTII a GUVERNULUI in frunte cu VICTOR PONTA a fost descoperita de jurnalistul Lucian Mandruta si publicata pe blogul sau personal.

“20 octombrie, seara. Un politist moare in coloana oficiala a lui GABRIEL OPREA. O coloana la care nu avea dreptul decat in conditii speciale, despre care nu stim daca erau intrunite.

21 octombrie: MONITORUL OFICIAL publica un document (vezi mai jos) prin care GABRIEL OPREA  primeste, post-factum, dreptul de a folosi tot timpul coloana oficiala.

3. Documentul e semnat de premierul VICTOR PONTA si inca vreo doi-trei ministri printre care si MIRCEA DUSA. Si explica cumva de ce VICTOR PONTA n-a avut nici o reactie fata de gafele lui GABRIEL OPREA. Pentru ca in prima faza, daca nu cumva e o coincidenta INCREDIBILA acest act, pare sa fi participat si el la tentativa de musamalizare si justificare morala a accidentului.

Ii provoc pe cei trei sa demonstreze ca documentul prezentat aici are o vechime mai mare de 20 octombrie 2015. Pot folosi orice: emailuri, inscrisuri oficiale, marturii pe cuvant de onoare. Imi voi cere scuze daca primesc dovezile.

Alminteri, trei ministri s-au transformat, printr-o simpla semnatura, in complici”, noteaza Lucian Mandruta pe blogul sau.

Sursa foto: lucianmandruta