FOTO in articol. Asa “PLUTESC” acesti MAGICIENI in aer! Nu o sa-ti vina sa crezi

Ultimul truc in materie de ILUZIONISM pe strazile marilor orase europene are o explicatie cat se poate de banala. Barbatul care pare ca “LEVITEAZA” in mijlocul strazii printre trecatorii uimiti nu face altceva decat sa insele ochiul privitorului.

Sprijinit doar intr-un baston, un barbat PLUTESTE in aer! Te freci bine la ochi si iti pui intrebarea: Cum este posibil asa ceva?

Citeste si: VIDEO. MAGIE? CEL MAI TARE TRUC. INCEARCA-L SI TU !

Este ultima moda in materie de TRUCURI realizate pe strazile marilor capitale europene. Turistii zambesc incantati, dau roata in jurul ILUZIONISTILOR si fac poze cu acestia. Din cand in cand, unii dintre acestia lasa si bani pentru artist, in cutia special amenajata la picioarele “magicianului”.

Cateodata, ILUZIONISTII lucreaza in echipa pentru ca trucul sa fie si mai spectaculos. De fiecare data, audienta este data pe spate.

Explicatia din spatele acestui moment de “magie” este cat se poate de simpla. Dedesubtul fiecarui ILUZIONIST se afla o platforma, pe care acesta o mascheaza foarte bine cu ajutorul hainelor largi. Iar aceasta platforma este conectata la un stalp, totul fiind suportat de o baza destul de lata, mascata de o carpeta.

10 TRUCURI CARE TE VOR UIMI. DOVADA CA STIINTA ESTE MAGICA. VIDEO

Sursa foto: sfglobe.com