FOTO INCENDIAR in articol! Uite-o pe Dana Rogoz GOALA!

Actrita DANA ROGOZ, cunoscuta publicului larg drept micuta “Abramburica” din show-ul tv “Abracadabra”, a lasat deoparte orice urma de pudoare si si-a surprins fanii cu o FOTOGRAFIE in care apare fara haine.

 DANA ROGOZ este o proaspata mamica, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa isi etaleze cu mandrie corpul. Primul pictorial l-a efectuat in urma cu cateva luni, cand a acceptat provocarea de a POZA sumar imbracata, intr-un costum de baie din doua piese si cu o palarie pe cap.

Citeste si: DANA ROGOZ, IN CULMEA FERICIRII DE 1 MARTIE: A DAT NASTERE UNUI BAIETEL DE NOTA 10

Vedeta sustinea atunci ca s-a saturat de pozele retusate, preferand sa apara in fata fanilor asa cum este ea, fara nici un pic de cosmetizare.

“M-am saturat de atata perfectiune obtinuta pe calculator, pe care o zaresc peste tot in reviste sau bloguri de fashion. Uneori (…), iti poti permite sa lasi materialul in forma bruta”, scria DANA ROGOZ, in luna august, chiar pe blogul sau.

Acum, fosta Abramburica li se infatiseaza fanilor intr-o FOTOGRAFIE si mai indrazneata. Vedeta a pozat intinsa pe pat, GOALA, acoperindu-si sanii cu mainile. Din fotografie se observa ca DANA nu are nici o problema cu kilogramele acumulate in timpul sarcinii, vedeta afisand o silueta supla.

DANA ROGOZ SE MARITA! ABRAMBURICA A SPUS DA PE BLOGUL EI!

Sursa foto: danarogoz.one.ro