FOTO INCIDENT de PROTOCOL la sosirea lui KLAUS IOHANNIS la PARIS

PRESEDINTELE ROMANIEI, KLAUS IOHANNIS, NU ACCEPTA, MODIFICARI, CODURI PENALE, INTERES, PARLAMENTARI, PROMULGARE, SCHIMBARI, COD PENAL, COD PROCEDURA PENALA

Sosirea presedintelui KLAUS IOHANNIS la Paris, unde efectueaza prima sa VIZITA OFICIALA, de la preluarea mandatului, a avut parte de un moment neplacut, seful statului stand cateva minute in fata masinii, cu haina in mana, fara a-i fi luata, in cele din urma, el aruncand-o pe capota masinii.

Seful statului a fost asteptat la aeroport de reprezentantii Ambasadei romane la Paris, precum si de oficiali din partea franceza. Sotia presedintelui, CARMEN IOHANNIS, a primit un buchet de flori si s-a indreptat spre masina.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS se intalneste, marti, cu omologul sau francez FRANCOIS HOLLANDE. UPDATE

Presedintele a ramas in dreptul masinii, moment in care si-a scos haina, asteptand sa ii fie luata de reprezentantul protocolului francez, care se afla langa el. Pentru ca acest lucru nu s-a intamplat, KLAUS IOHANNIS a luat haina si a aruncat-o pe capota masinii, dupa care a urcat in masina. Haina a fost luata imediat de aghiotantul francez, care i-a inmanat-o sefului SPP, Lucian Pahontu.

Presedintele KLAUS IOHANNIS a sosit la Hotel des Invalides, unde a fost primit cu ceremonial militar. Seful statului a asistat la trecerea in revista a Garzii de Onoare si s-au intonat imnurile Romaniei si Frantei.

CITESTE SI: VICTOR PONTA va efectua o vizita oficiala in STATELE UNITE

Dupa ceremonialul oficial, seful statului a fost primit, la Palatul Elysee, de presedintele FRANCOIS HOLLANDE. Cei doi au, la momentul transmiterii acestei stiri, convorbiri tete-a-tete, urmate de un dejul de lucru, la care va participa si premierul MANUEL VALLS.

Sursa foto: captura video