FOTO INCREDIBIL DIRECTORII de la agentia AGERPRES se afla pe statul de PLATA al PSD

ALEXANDRU GIBOI (foto) si DAN CRISTIAN DURLECI, directorul general si directorul general- adjunct ai agentiei Nationale de Presa au incasat venituri, pe langa salariile de la Agerpres, si din pozitia de consilier al Partidului Social Democrat (PSD) si respectiv din pozitia de consilier al unui europarlamentar PSD.

ALEXANDRU GIBOI, directorul general al Agerpres, si de directorul general adjunct, DAN CRISTIAN DURLECI, au parte de venituri suplimentare pe langa salariile primite de la Agentia Nationala de Presa.

ALEXANDRU GIBOI si DAN CRISTIAN DURLECI  incaseaza lunar bani si din partea social-democratilor, desi legea prevede ca Agerpres trebuie sa fie “independenta editorial”, anunta siteul aktual24.ro.

 

”In declaratie de avere pe 2014 a directorului general, ALEXANDRU GIBOI, pe langa salariul incasat de la agentie apar si venituri primite din partea Partidului Social Democrat (PSD). Anul trecut, ALEXANDRU GIBOI a avut si calitatea de “consilier” al PSD, functie pentru care a fost retribuit cu 3.798 de lei. Suma ar putea sa para insignifianta, insa asta arata ca directorul general al Agerpres a pastrat legaturi stranse cu PSD. ALEXANDRU GIBOI a fost propus direct de VICTOR PONTA pentru aceasta functie in februarie 2013, data pana la care fusese seful biroului de presa al PSD”, noteaza sursa citata.

Potrivit legii, printre atributiile lui ALEXANDRU GIBOI si DAN CRISTIAN DURLECI se afla si “stabilirea si urmarirea respectarii principiilor deontologiei profesionale” a jurnalistilor de la Agerpres.

Sursa foto si text: aktual24.ro