FOTO. Incredibil! SATANISTII isi fac un templu dedicat DIAVOLULUI cu permisiunea statului

Un grup religios din New York este pe cale sa il aduca pe DIAVOL in Detroit. SATANISTII americani au primit voie sa isi ridice aici un fel de templu, unde vor putea sa oficieze mai multe ceremonii.

Membrii “SATANIC TEMPLE” spun ca au ales Detroit pentru prima lor cladire de acest fel din afara New York-ului datorita reputatiei orasului si faptului ca aici au fost “gazduite” de-a lungul timpului comunitati artistice rebele, relateaza Detroit Metro Times, potrivit Russian Times.

Citeste si: PRIMA IMAGINE A LUI ISUS HRISTOS DESCOPERITA DE ARHEOLOGI. CUM ARATA MANTUITORUL? FOTO SI VIDEO

SATANISTII spun ca in templul lor, despre care nu se cunoaste data la care va fi deschis si nici locatia exacta in care va fi amplasat, nu vor avea loc acte de canibalism si nici sacrificii de oameni sau animale. Aici insa vor fi oficiate casatorii, inclusiv intre persoane de acelasi sex, dar si inmormantari.

Operatiunile vor fi conduse de o femeie in varsta de 32 de ani, cunoscuta sub pseudonimul de Jex Blackmore. De altfel, toti membrii folosesc nume false pentru ca primesc foarte multe amenintari cu moartea.

Cu toate ca se numesc “SATANIC TEMPLE”, liderii grupului spun ca membrii acestuia nu i se inchina lui SATAN.

Citeste si: OAMENI CARE S-AU INTORS DIN IAD SI EXPERIENTELE LOR INCREDIBILE. GALERIE FOTO

“Credem intr-o constructie metaforica, literara a lui SATAN. El este un simbol pentru rebeliune, un simbol al naturii umane, setea de cunoastere”, afirma Blackmore.

Sursa foto: usatoday.com, rt.com