FOTO. Intotdeauna au stiut ca exista o USA SECRETA in curtea lor. Cand in sfarsit au DESCHIS-O…!

Familia Zwick locuia de peste 10 ani in casa lor din Neenah, Wisconsin. In tot acest timp ei stiau ca au in curte  o usa de metal ascunsa in pamant, insa nu au fost curiosi sa vada ce ascunde. Pana intr-o zi cand au spart lacatul ruginit.

Nu mica le-a fost mirarea sa descopere ca au dat peste un ADAPOST ANTIATOMIC din timpul razboiului rece. Iar cand au coborat inauntrul BUNCARULUI parca s-ar fi intors in timp. Cutii metalice cu provizii zaceau peste tot, scrie Viral Nova.

Citeste si: PRIMA IMAGINE A LUI ISUS HRISTOS DESCOPERITA DE ARHEOLOGI. CUM ARATA MANTUITORUL? FOTO SI VIDEO

“Au descoperit ceea ce te-ai fi asteptat sa gasesti intr-un ADAPOST NUCLEAR din 1960. Mancare, haine, trusa medicala, unelte, lanterne, baterii, lucruri pe care le-ai fi vrut in adapost daca planuiai sa locuiesti aici timp de doua saptamani”, a declarat unul dintre agentii Biroului de Alcool, Tutun si Arme de Foc, chemati la fata locului de catre familia Zwick.

La randul sau, acestia au donat toate obiectele Societatii de istorie din Neenah.

Cel care a construit ADAPOSTUL ANTIATOMIC a fost Frank Pansch, un chirurg local. Se intampla in 1960, intr-o perioada in care multi americani se temeau de inceperea unui razboi nuclear.

CE A PATIT ACEASTA FEMEIE DUPA CE A FACUT SEX CU O FANTOMA! FOTO IN ARTICOL

Sursa foto: viralnova.com