FOTO IREAL. Si-au transformat SUFRAGERIA in PISCINA! Vezi unde se intampla asta!

O PISCINA interioara este visul multora, in special in zilele caniculare, atunci cand soarele dogoreste si aerul este aproape irespirabil. Ei bine, daca cei mai multi raman cu gandul la aceasta dorinta extrem de scumpa, altii improvizeaza.

Este cazul unor RUSI care au venit cu o idee ciudata, construindu-si propria PISCINA in SUFRAGERIA apartamentului in care locuiesc.

Citeste si: VIDEO SENZATIONAL. CE A FACUT TIPUL ASTA E DE NECREZUT! LUMEA, ASA CUM NU AI MAI VAZUT-O VREODATA!

Potrivit Moscow Times, ideea le-a venit dupa ce in ultima perioada s-au inregistrat temperaturi de peste 30 de grade. In fotografiile incarcate pe retelele de socializare, TINERII se scalda in PISCINA din SUFRAGERIE pe care au construit-o extrem de simplu, din folie de plastic lipita cu scotch.

Dupa ce au izolat camera, baietii au dat drumul la APA si au transformat astfel SUFRAGERIA in loc de scaldat. Pe imagini se pot observa caloriferul, perdelele si tapetul din locuinta TINERILOR. Nu se stie inca cum au planuit TINERII sa scoata  APA din apartament si nici daca au intampinat probleme in urma gestului lor. Fotografiile insa au devenit virale pe internet!

Citeste si: FOTO SOCANT! CE S-A INTAMPLAT LA CATEVA SECUNDE DUPA CE ACEASTA POZA A FOST FACUTA!

Tu ce parere ai de gestul tinerilor RUSI? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

Sursa foto: themoscowtimes.com