FOTO LIVIU VOINEA, lider PSD din Sectorul 6, a vrut in partidul MONICAI MACOVEI. Ce raspuns a primit

LIVIU VOINEA, vicepresedinte al PSD Sector 6, i-a cerut MONICAI MACOVEI sa il primeasca in partidul sau promitandu-I acesteia ca va adduce cu el alti 100 de social democrati. Din pacate pentru liderul loc al PSD acesta s-a lovit de refuzul ferm al eurodeputatului independent.

MIHAI POLITEANU, purtator de cuvant al MONICAI MACOVEI in campania prezidentiala, a publicat, pe pagina sa de Facebook, un e-mail in care LIVIU VOINEA, lider local PSD din Sectorul 6 al Capitalei, ii cere MONICAI MACOVEI sa il primeasca in noul sau partid.

In plus, LIVIU VOINEA  ii si promite ca ii va aduce cel putin 100 de tineri si ii solicita o intalnire europarlamentarului roman pentru a ii prezenta ideile sale de organizare.

“Uite care e chestia: n-am nimic cu omul asta, nu-l cunosc, poate e un om onorabil in viata privata. Dar as vrea sa fie clar un lucru din perspectiva mea: vechile obiceiuri ale politicii nu-si au locul in viitorul partid din jurul MONICAI MACOVEI. Isi vor avea locul erorile, greselile, nerabdarile in selectarea oamenilor sau luare deciziilor.

E inevitabil. Nu poti sa racnesti pe stadion, impreuna cu PONTA, impotriva DNA, a statului de drept, a lumii democratice, sa corupi presa etc, si apoi sa-ti vina idei despre transparenta. Nu suntem copii. Mai deunazi, mai era un domn de la PMP care promitea ca vine in spinare cu sediul de la un sector, pe persoana fizica”, a scris pe Facebook MIHAI POLITEANU.

Sursa foto: facebook / MIHAI POLITEANU