FOTO. O vedeai GOALA in ziare! Acum s-a POCAIT si se marita!

Nu este straina de viata mondena si nici de aparitiile incendiare in tabloide! Cu toate acestea, la 31 de ani s-a pocait si merge la slujba in fiecare duminica. In plus, la anul se va casatori si vrea sa faca si un copil.

SIMONA SENSUAL, despre ea fiind vorba, s-a cumintit! Desi pare de necrezut, celebra si dezinhibata Sensual a lasat deoparte viciile vietii de noapte si s-a schimbat total! Cel putin daca este sa dam crezare chiar vorbelor sale.

Citeste si: SIMONA SENSUAL, FANTEZII SEXUALE ATIPICE! CE VREA BLONDA, II VA INNEBUNI PE BARBATI. FOTO

Dupa o iubire pasionala cu Nicu Maharu, fosta blonda si actuala bruneta traieste o idila interesanta cu un tanar om de afaceri, pe nume Robert I. (36 de ani), scrie libertatea.ro.

“Sunt cu Robert de sase luni si anul viitor ne vom casatori. Am 31 de ani si vreau sa ma asez la casa mea. In plus, vreau copii si nu am de gand sa-i fac fara sa fiu casatorita. Robert m-a cerut in casatorie si mi-a oferit si un inel cu diamante, dar si un ceas, sa nu uit de intalnirile cu el”, a marturisit SENSUALA, potrivit sursei citate.

Mai mult, voluptuoasa bruneta a inlocuit cluburile cu biserica. “Acum am inlocuit cluburile cu biserica. M-am pocait si merg in fiecare duminica la slujba. Gata cu petrecerile si cu noptile pierdute. (…) Imi place de Robert ca nu are cont de Facebook. Nu are timp pentru asa ceva. Este foarte discret si nu vrea sa devina persoana publica. Ne intelegem foarte bine”.

In plus, chiar daca pana acum nu a avut noroc in afaceri, salonul de frumusete si atelierul de haine devenind falimentare, SIMONA SENSUAL nu se lasa si se reprofileaza:  

Citeste si: STEAUA O TRIMITE PE SIMONA SENSUAL IN VACANTA

“Nu am avut noroc cu celelalte afaceri. In perioada de recesiune, doar afacerea cu mancare merge bine, asa ca acum am in plan sa deschid mai multe magazine cu mancare si sucuri bio. Robert ma sustine si el si voi deschide primele puncte anul viitor in mai multe mall-uri. O sa am succes sigur cu asa ceva”, este de parere SIMONA.

Sursa foto: fanatik.ro, libertatea.ro