FOTO. Povestea unui cuplu de HOMOSEXUALI care isi creste fetita in PARADIS

Doug Rigg si Bill Markevitch sunt un CUPLU DE HOMOSEXUALI, parintii unei fetite, Cristina Lei, nascuta in mai 2012. Cei trei locuiesc in Hawaii, iar unul dintre barbati tine un jurnal online despre viata lor ca si parinti gay.

CUPLU DE HOMOSEXUALI. Rigg si partenerul sau, Bill Markevitch, traiesc in Honolu, capitala micutului stat insular american Hawaii. Doug Rigg lucreaza la Punahou School, aceeasi institutie pe care a absolvit-o presedintele Barack Obama cand era mic, iar Markevitch la Easter Seals Hawaii.

Desi nu pot face copii, cei doi barbati si-au dorit intotdeauna sa isi intemeieze o familie, iar in 2006 a inceput aventura lor pe drumul de a deveni PARINTI. Initial s-au gandit sa adopte, insa apoi au decis ca vor sa se foloseasca de o mama surogat.

Citeste si: FOTO SOCANT. Viata unei fetite de doi ani, alaturi de parintii ei dependenti de droguri. VIDEO

CUPLU DE HOMOSEXUALI. Cand au decis sa devina tati, Rigg a tinut sa impartaseasca vestea si in mediul online, pe social media si blogul sau, dorind astfel sa arate lumii intregi ca doi HOMOSEXUALI pot fi capabili sa creasca un copil cu aceeasi atentie, daruire si iubire ca un cuplu heterosexual. “Este un mod de a-i lasa pe ceilalalt sa intre in viata noastra. Suntem destul de normali.”, spune Doug pentru Huffington Post.

Pe langa faptul ca iubirea si legatura familila este perfect normal, cei trei duc o viata cu adevarat de invidiat avand in vedere ca locuiesc in Hawaii. Astfel, spune Doug, Cristina se bucura de o copilarie “traita pe plaja, in munti, in natura”, tot anul. “Avem asa multi prieteni care ne sunt aproape, asa incat ei sunt ca niste matusi si unchi pentru Cristina”, mai spune tatal fetei.

Sursa foto: instagram.com, huffingtonpost.com