RAZVAN MIRONESCU a participat la inaugurarea CANTINEI SOCIALE SF. MUCENIC BARNABAS din SECTORUL 6

Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU  a participat la inaugurarea unui proiect socio-filantropic, initiat de Arhiepiscopia Bucurestilor, ce vizeaza infiintarea a sase cantine sociale in Capitala, potrivit unui comunicat al PRIMARIEI SECTORULUI 6.

Prezent la slujba de sfintire a CANTINEI SOCIALE Sfantul Mucenic Barnabas, aflata in Bd. Drumul Taberei, RAZVAN MIRONESCU  a tinut sa sublinieze importanta legaturii si colaborarii dintre Biserica si autoritatea locala in SECTORUL 6, o legatura benefica pentru comunitate.

„Am fost onorati de prezenta Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericirea Sa Parintele DANIEL la evenimentul sfintirii acestei noi CANTINE SOCIALE, al patrulea stabiliment de acest gen din SECTORUL 6. Prezenta Preafericitului DANIEL certifica, o data in plus, sinergia dintre biserica, autoritatea locala si cetateni, o colaborare stransa si extrem de benefica in folosul comunitatii noastre. Oamenii din SECTORUL 6 sunt foarte apropiati de Biserica la fel cum si Biserica este foarte apropiata de cetatenii din acest sector. Vizita Preafericitului DANIEL reprezinta totodata o recunoastere a meritelor pe care le au preotii parohi din SECTORUL 6 dar si autoritatea locala in punerea in practica a unor proiecte sociale cu un impact deosebit”, a declarat deputatul RAZVAN MIRONESCU la finele acestui eveniment important pe plan local.

CITESTE SI: DEPUTATUL RAZVAN MIRONESCU LANSEAZA CAMPANIA ”SOCIALXCHANGE – DONEAZA PENTRU EDUCATIE” IN SECTORUL 6

La  slujba de sfintire a CANTINEI SOCIALE Sfantul Mucenic Barnabas, aflata in Bd. Drumul Taberei nr. 28A,  a luat parte si Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericirea Sa Parintele DANIEL, alaturi de Preasfintitul Timotei, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Preot Mihai Aurel, Vicar Administrativ al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Preot Costel Burlacu, Protoiereu al Protopopiatului SECTOR 6, preoti consilieri si preoti de la parohii, precum si preotul paroh al Bisericii Acoperamantul Maicii Domnului, parintele Sergiu Ristea.

Cantina apartine Asociatiei Diaconia din SECTORUL 6 si este dedicata persoanelor cu risc de excluziune sociala. Incepand din momentul inaugurarii, cantina va primi 50 de beneficiari care se afla in evidenta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din SECTORUL 6.

Sursa foto: primarie6