FOTO. Rita Muresan, PRIMA aparitie in COSTUM DE BAIE dupa ce a dat jos 45 de kg!

RITA MURESAN este vedeta care a reusit i sa SLABEASCA enorm intr-un timp foarte scurt! Fara a tine vreo dieta speciala, creatoarea de moda a reusit sa dea jos aproape 50 de kilograme! Acum, RITA MURESAN apare in COSTUM DE BAIE, pentru prima data de la noua silueta.

RITA MURESAN si-a ascuns silueta de cate ori a putut, insa acum vedeta pare extrem de multumita de felul in care arata si nu se mai fereste sa isi expuna CORPUL aparatului de fotografiat. Creatoarea de moda a reusit sa SLABEASCA 45 de kilograme, iar acest lucru o face sa se simta bine in pielea ei.

Citeste si: VIDEO. JULIA ROBERTS, LOVITA IN FATA, IN DIRECT LA TV! REACTIA VEDETEI!

Recent, RITA MURESAN a facut senzatie litoral! Vedeta a purtat un COSTUM DE BAIE negru, dintr-o singura piesa, fiind protagonista unei sedinte foto in toata regula in valurile marii. In rarele momente in care a stat la umbra, RITA a lucrat la un goblen cu ingeri, scrie Ele.ro.

Si asta pentru ca vedeta a spus in repetate randuri ca terapia cu ingeri a ajutat-o sa SLABEASCA dupa ce a reusit sa isi recapete echilibrul interior.

Gurile rele spun insa ca SLABIREA spectaculoasa, intr-un timp atat e scurt, se datoreaza unei interventii de micsorare a stomacului.

MIRELA BOUREANU VAIDA, VEDETA LA PETRECEREA INTACT MEDIA. FOTO INCENDIAR

Sursa foto: ele.ro, expresspress.ro