Aceasta mamica s-a fotografiat cu bebelusul mort! FOTO CUTREMURATOR

Parintii unui bebelus din California au tinut sa isi aminteasca venirea pe lume a fetitei lor! Momentul este cu adevarat cutremurator si dureros, intrucat micuta, desi pare vie, a murit inainte de a se naste!

Lindsey Villatoro este specializata in fotografia de familie! Prin intermediul Love Song Photography, afacerea ei, femeia aduce bucurie in randul celor care se casatoresc, au un copil sau care pur si simplu vor sa imortalizeze cele mai pretioase momente din viata lor!

Citeste si: VIDEO. MIRACOLUL PE CARE L-AU VAZUT TOTI! S-A TREZIT LA VIATA LA PROPRIA INMORMANTARE

Exista insa si un alt tip de fotografii pe care Lindsey Villatoro le face! “Forever Loved”, asa cum le denumeste ea generic, sunt acele imagini in care protagonistii sunt persoane cu boli aflate in stadiu terminal sau recent decedate. Exact asa s-a intamplat si in acest caz, noteaza Viral Nova.

Cele aproape noua luni de fericire s-au transformat in tragedie pentru Emily si Richard Staley. Pe 25 iulie, cu mai putin de 10 saptamani pana la termen, cuplul a aflat ca fetita lor a murit sufocata de cordonul ombilical.

Tanara mamica a simtit ca ceva este in neregula cand s-a trezit dimineata si nu a mai simtit miscarile bebelusului. Cand s-a prezentat la maternitate, temerile ei au fost confirmate de doctori, care i-au facut cezariana a doua zi.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA IN FOTOGRAFIILE DE FAMILIE: “E O FETITA MOARTA!”. GALERIE FOTO

Tot atunci, unul dintre prietenii familiei a luat legatura cu Lindsey Villatoro. Dupa ce a vorbit cu mama indurerata, fotografa s-a prezentat la spital pentru cel mai trist album de familie, singura amintire a parintilor cu fetita lor.

Timp de cateva ore in acea zi, micuta fetita a petrecut clipe pretioase cu parintii ei, pentru prima si ultima data!

“Am vrut ca aceasta familie sa aiba fiecare amintire posibila a acestui copil pe care eu am putut sa o ofer din punct de vedere fizic”, a scris fotografa pe pagina sa de Facebook.

Imaginile au fost facute publice de Lindsey Villatoro in memoria fetitei, la cererea sotilor Staley.

ATENTIE, IMAGINI CARE POT AFECTA EMOTIONAL! A MURIT IN 1920, INSA ARATA DE PARCA AR FI IN VIATA!

Sursa foto: facebook.com