FOTO. Si-a UCIS baietelul de numai 5 ani si a descris AGONIA lui pe internet!

Parea o MAMA fericita si devotata, insa acum oamenii legii o suspecteaza ca si-a UCIS copilul. Lacey Spears a fost acuzata ca si-a ucis BAIETELUL in varsta de cinci ani, administrandu-i sistematic doze de sodiu. Femeia a descris pe blog toata suferinta fizica prin care trecea micutul.

Garnett Spears, in varsta de cinci ani, A MURIT in chinuri intr-un spital din districtul Westchester, SUA, pe data de 23 ianuarie 2014, in corpul lui descoperindu-se o cantitate letala de sodiu. Pana atunci, BAIETELUL a stat destul de mult timp prin spitale, iar MAMA sa a descris pe blog si pe alte retele de socializare toate problemele pe care le avea micutul. Astfel, in ochii tuturor Lacey Spears parea o MAMA iubitoare si grijulie, care incerca totul pentru ca BAIATUL ei sa se faca bine.

Citeste si: VEZI CE II FACE O MAMA PROPRIEI FIICE PENTRU CA REFUZA SA O ASCULTE! VIDEO

Numai ca, in loc sa-si ajute copilul, MAMA bolnava il OTRAVEA cu sare, iar fenomenul a avut loc ani de zile. Ba mai mult, procurorii au descoperit in calculatorul femeii ca aceasta a cautat pe internet efectul pe care il are sarea asupra copiilor.

Garnett a fost adus la spitalul Nyack pe 17 ianuarie, iar pe 19 ianuarie a fost transferat la Westchester Medical Center dupa ce nivelul de sodiu din organism a crescut fara nici o explicatie medicala. Chiar de atunci, la cererea doctorilor, autoritatile au inceput sa investigheze cazul pentru a descoperi daca femeia isi OTRAVEA fiul. Patru zile mai tarziu, pe 23 ianuarie, micutul a MURIT, scrie newyork.cbslocal.com.

Acum, in iunie, Lacey Spears a fost pusa oficial sub acuzare, fiind acuzata de crima. Ea s-a predat autoritatilor si a pledat nevinovat.

Citeste si: VIDEO. CUM SE MAI POATE NUMI TATA? CE I-A FACUT ACEST BARBAT PROPRIULUI FIU!

Autoritatile cred ca femeia ar putea fi afectata de sindromul Munchausen, o afectiune psihiatrica in care un parinte imbolnaveste un copil pentru a castiga simpatie si atentie. MAMA ucigasa va reaparea in instanta pe 2 iulie si risca pana la 25 de ani de inchisoare!

Sursa foto: tampabay.com, dailymail.co.uk, freep.com